Cenik

Cenik – kozmetika

Bonitete za člane

*Vsak član mora pred nakupom katerekoli MESEČNE karte poravnati 16€ letne članarine.

cenik16marecPRES.1

Kupončki za vadbo FV, HOT JOGA in ATX

Funkcionalna vadba se odvija v za to namenjeni dvorani, v mali skupini z osebnim trenerjem.  Ker se vadi v mali skupini, ima trener ves čas nadzor nad vadečimi. In s tem je vadba raznovrstnejša,  nadzorovana in ima večji učinek. Za rezervacijo za to vadbo potrebujete ob terminski karti še doplačilo kupončka za vadbo, s katerim lahko izvajate rezervacijo preko TopFit Ipointa. Član Top-Fita se lahko prijavi na eno vadbo v naprej in če je ne odpove dve uri pred vadbo (v kolikor ne pride na vadbo), se  kuponček avtomatsko odvzame, kot da je bil član na vadbi. Cena desetih kuponov je 25 €. Čas koriščenja je neomejen!

HOT JOGA je vadba v posebnih pogojih – temperatura  37 stopinj in visoka vlaga. Hot joga je joga, ki se drži načel Bikram vadbe in se vadi v ogretem prostoru, kar omogoča boljše raztezanje, gibljivost, potenje (razstrupljanje) in zmanjša možnost poškodb. Za rezervacijo na to vadbo potrebujete ob terminski karti še doplačilo kupončka za vadbo, s katerim lahko izvajate rezervacijo preko TopFit Ipointa. Član Top-Fita se lahko prijavi na eno vadbo v naprej in če je ne odpove dve uri pred vadbo (v kolikor ne pride na vadbo), se  kuponček avtomatsko odvzame, kot da je bil član na vadbi. Cena desetih kuponov je 25 €. Čas koriščenja je neomejen!

ATX je vadba s trakovi in se odvija v mali skupini v mali dvorani. Skupina je omejena na osem vadečih. Tudi tu je nadzor trenerja zaradi malega števila vadečih boljši, kot v velikih skupinah. Ta vadba nima doplačila. Ob terminski karti potrebujete še kupone  rezervacij, s katerim lahko izvajate rezervacijo preko TopFit Ipointa. Član Top-Fita se lahko prijavi na eno vadbo v naprej. Kuponček za rezervacijo se unovči samo v primeru, če član vadbe ne odpove pravočasno (dve uri pred vadbo).  Cena desetih kuponov je 25 €. Čas koriščenja je neomejen!