60-DNEVNA PREOBRAZBA – TOP-FIT Celje

Imate dovolj izgovorov in pomanjkanja motivacije, da preobrazite svoje telo v formo, ki ste si jo vedno želeli?

Na vašo srečo Simon pozna recept do uspeha!

Top-Fit timu se bo to jesen pridružil Simon, ki bo pri nas izvajal svoj program 60- dnevne preobrazbe!

Kdo pa je Simon?

Simon prihaja iz Slonokoščene obale🇨🇮, v Evropo pa je prišel kot profesionalni igralec nogometa.
Igral je vse do leta 2016 , takrat pa je zaradi družine opustil nogomet in se odločil svojo pot nadaljevati v športu. ⠀

Tako je padla odločitev, da gre po novo znanje v športu in tako izbral NASM ( National Academy of Sport Medicine) v Bruslju kjer je končal veliko tečajev in pridobil licence za FITNES INŠTRUKTORJA, FIZIČNEGA TRENERJA, INTERNACIONALNEGA OSEBNEGA TRENERJA, SPECIALISTA V KOREKTIVNIH VAJAH, kot tudi licenco AED / BLS-D Provider.⠀

Simon je velik motivator, katerega zanimajo samo trdo in pametno delo, spoštovanje in rezultati.
Znan je tudi kot eden izmed uspešnejših osebnih trenerjev, ki niza več kot odlične rezultate v preoblikovanju teles in razmišljanja posameznikov.

Tako kot trenira posameznike, trenira tudi profesionalne atlete in razne ekipe pa naj bo to nogomet, košarka ali kakšen drug šport kjer poskrbi, da je njihova športna uspešnost še boljša.

Prvi program 60-dnevne preobrazbe se prične 6. oktobra in traja dva meseca! Skupina je zaprtega tipa, zato se ni možno priključiti med programom.

Vadba se izvaja 3x tedensko in sicer : TOREK 16.30-17.30, ČETRTEK 16.30-17.30 in SOBOTA 9.00-10.00 v fitnes centru Top-Fit v Celju.

Na voljo so vam različni paketi, nekateri vsebujejo tudi prehransko svetovanje z certificirano nutricistko Mojco Cepuš (za več informacij o Mojci kliknite TUKAJ)

OSNOVNI PAKET 150€/mesec

(Plačilo za dva meseca 300€, lahko na obroke s kreditno kartico)

Paket vsebuje 24 obiskov na skupinski vadbi pri Simonu, začetne in končne meritve in osnovni nasveti o prehrani -20 min.

MEDIUM PAKET 230€/mesec

(Plačilo za dva meseca 460€, lahko na obroke s kreditno kartico)

Paket vsebuje 24 obiskov na skupinski vadbi pri Simonu, začetne in končne meritve+ jedilnik za 7 dni, ki je prilagojen za uspešno in hitro hujšanje s hrano, ki ga sestavi Mojca.

  VIP PAKET 360€/mesec 

(Plačilo za dva meseca 720€, lahko na obroke s kreditno kartico.)

Paket vsebuje 24 obiskov na skupinski vadbi pri Simonu, poglobljen posvet o vaših težavah pri prehranjevanju in življenjskemu slogu -45 min. Jedilnik vam bo Mojca pripravila posebej za vas, upošteva se vaš življenjski slog, prehranske navade, zdravstveno stanje in ostale pomembne posebnosti, ki vam otežujejo hujšanje/zdravo prehranjevanje.

Program je primeren tako za čiste začetnike kot vse, ki ste že aktivni. Simon ima namreč dovolj znanja, da bo v okviru skupine trening prilagodil vsakemu posamezniku posebej.

Prijave zbiramo do 5. oktobra 2020, prijavite pa se lahko na recepciji Top-Fita, kjer boste izpolnili začetni vprašalnik.

Simon vas pričakuje, se vidimo v Top-Fitu!

TOP FIT ZAKLJUČEK  2023
Vabljeni, da se nam pridružite v petek, 15. decembra, od 19:00 dalje v bistroju Top Fit.
______
Prijave na skupinske vadbe so vedno obvezne na https://topfit.ipoint.si. Vadba se izvaja ob udeležbi 6-ih udeleženev (max. 29)

Ekipa Top-Fit