KOZMETIČNI SALON – TOP-FIT Celje

V našem centru poleg fitnesa in skupinskih vadb ponujamo tudi različne kozmetične storitve.

  • Klasična pedikura
  • Oblikovanje in barvanje obrvi
  • Barvanje trepalnic
  • Limfna drenaža
  • Depilacija celotnega telesa in ženska brazilska depilacija
  • Nega obraza ( klasična nega in nega za mlado kožo)

MASAŽE

  • Športna (sports massage): večnamenska masaža za športnike in občasne rekreativce, ki primerno predhodno pripravi mišična tkiva, vezI in sklepe. Prav tako pa učinkovito deluje na rehabilitacijski del po treningu in drugih telesnih naporih. Cilj je izboljšana telesna zmogljivost in splošno dobro počutje.
  • Terapevtska (remedial massage): protibolečinska masaža, ki s svojim ciljno in fokusiranim pristopom pomaga pri kroničnih obolenjih, nelagodnem počutju, občutku zakrnelosti in neuravnovešeni telesni drži. Prav tako pa asisitira pri regeneraciji poškodovanih območji in pospešuje proces lastnega zdravljenja telesa.
  • Nosečniska (pre/post natal massage) : masaža za vse bodoče mamice, kjer se posvečamo nelagodju nastalemu med nosečnostjo; bolečinam v križu, vratnem predelu, okončinah in ramenih. Prav tako priporočljiv tretma za mamice, ki imajo bolečine v vratnem predelu posledično od dojenja in prisilne drže. Namen tukaj je ponovno vzpostaviti stik same s sabo po porodu in vzpodbuditi okrevanje telesa.
  • Sprostitvena (relaxation massage): klasična masaža, ki pospešuje cirkulacijo krvi celega telesa, blagodejno vpliva na površinska mišična tkiva, stimulira limfo in pomirja živčni sistem ter daje občutek sproščenosti.

Cenik

30-minutna masaža: 28€

60-minutna masaža: 40€

MADERATERAPIJA

Je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi lesenimi pripomočki. Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, skodelice, lopatice). Maderoterapija pa se ne uporablja več samo za oblikovanje telesa, ampak tudi za odpravljanje bolečin, sprostitev in tonificiranje kože.

CARBO 11 TERAPIJA

Je suha CO2 kopel, s katero pospešimo celično dihanje – izmenjavo plinov CO2 in O2. CO2, kot liposolventen plin, prehaja preko kože v maščobno tkivo in sproži vazodilatacijo krvnih žil in kapilar, na kar telo odgovori s hitro oskrbo tkiv s kisikom. To pa pospeši: prekrvavitve, raztapljanje maščob, izboljšanje izmenjave zastalih tkivnih tekočin in detoksikacijo, ojačanje vezivnih tkiv in izboljšan tonus kože, zmanjšanje in glajenje strij. Postopek tudi varovalno in pozitivno vpliva na ožilje.

Pozdravljeni!

Delovni čas med prazniki:

NEDELJA, 31. 10. in PONEDELJEK, 1. 11. 2021:
– bistro: 8h – 22h
– fitnes:16h do 21h
– skupinske vadbe: po urniku na ipointu obvezna prijava!

Pogoj PCT morajo izpolnjevati zdaj tudi vsi udeleženci športno rekreativne dejavnosti, ki so starejši od 18 let, če se taka dejavnost izvaja v zaprtih prostorih. SMS dokazila za testiranje ne veljajo. Samotestiranje velja za vse pod 18 let.
Če imate aktivno karto in nas ne morete obiskati, pokličite na recepcijo in vam bomo zamrznili karto.
Pozor! Za vse člane Top-Fita smo v Medial Group Fabjan priskrbeli odlično ceno za hitri test:  samo 8€/ test.
Hvala za razumevanje, ostanite zdravi.
Ekipa Top-Fit

Prijave na vadbe so še vedno obvezne na https://topfit.ipoint.si. Vadba se izvaja ob udeležbi 6-ih udeleženev (max. 29)

Bistro je odprt od pon-sob: 6.00-22.00, ned: 8.00-23.00