ŠPORTNE POČITNICE – TOP-FIT Celje

Po dolgem sedenju v šolskih klopeh in ob napenjanju malih sivih celic, lahko otroci takoj po koncu šole sprostijo svoje možgančke in aktivno preživijo počitnice v TOP-FIT-u. Otroci spoznavajo različne športne panoge, se družijo z vrstniki in sklepajo nove prijateljske vezi.

Lansko poletje je več kot 150 otrok počitnice preživelo v Top-Fit, kjer so pod mentorstvom športnih strokovnjakov iz celjskih športnih klubov spoznavali različne športe.

Športne počitnice v TOP-FIT-u so se pričele z aktivnim jutranjim varstvom, ki se je za tiste najbolj zgodnje začelo že ob 6.30 uri.  Do 7.30 je potekal zajtrk in družabne igre, sledilo skupinsko ogrevanje (delavnica skupinskih iger – tekalne igre, elementarne igre, štafete in mini tekmovanja ter koordinacijske naloge in poligoni).

Od 9.30 do 10.00 so imeli otroci dopoldansko malico. Sledile so športne delavnice v dvoranah TOP-FIT-a, (vsak dan delavnica drugega športa s trenerji celjskih klubov), en dan v tednu pa smo izkoristili lepo vreme za pohod v naravo.

Sledilo je kosilo, nato pa po kratkem počitku popoldanske raznovrstne športne in ustvarjalne delavnice (namizni tenis, šah, izdelava piškotov, petje, kvizi…), na programu pa so bile tudi nekatere druge aktivnosti, ki so otrokom prinesle še več zabave (plezanje, vodne igre…). V tem času je bilo predvideno tudi spoznavanje športa invalidov (igre z žogo slepih, rokomet na vozičkih…), obisk gasilcev, reševalcev,…

Otroci so lahko starše po popoldanski malici počakali v aktivnem varstvu do 16.00 ure.

TOP-FIT ŠPORTNE POČITNICE BOMO IZVAJALI TUDI ČEZ POLETJE 2020, TAKO DA NAM SLEDITE NA SOCIALNIH OMREŽJIH IN E-NOVICAH.

#ostanidoma – VADI DOMA!

Znašli smo se v položaju, ki nam je neznan in zato ne vemo, kaj naj pričakujemo v prihodnosti.

V Topfit teamu verjamemo v najboljše!

Da bomo to preizkušnjo uspešno prebrodili, potrebujemo dobro psihofizično kondicijo in zato vam bomo v  Topfit teamu z veseljem pripravili nekaj posnetkov, ob katerih se nam  boste doma lahko pridružili na varni vadbi. Skušali bomo zajeti čim več različnih vadb, da bo vsak izmed vas našel nekaj zase. Sledite nam na naših spletnih kanalih in sodelujte v oblikovanju našega programa.

Vse posnetke bomo objavili na našem Youtube kanalu, vabljeni k ogledu:

KLIKNITE TUKAJ

Top Fit team