PREHRANA – TOP-FIT Celje

V Top-Fitu vam je na voljo tudi certificirana nutricistka Mojca Cepuš, ki pozna odgovore na vsa vaša vprašanje glede prehrane. Če imate težave s pridobivanjem teže, izgubljanjem teže, z alergijami ali kakršnimikoli  posebnostmi, Mojca bo za vas našla rešitev.

Vse informacije o Mojci lahko najdete TUKAJ.

Vso Mojcino ponudbo in cenik najdete TUKAJ.

Samo za vas pa je Mojca izpostavila nekaj ponudb, za katere meni, da vam bodo odličen dodatek k vadbi, ki jo že izvajate pri nas v Top-Fitu.

 

PAKET ENKRAT ZA VEDNO, TROMESEČNI PROGRAM

Prvi posvet in jedilnik 250€, drugi mesec 260€ in tretji mesec 260€ (770€)

Terminska karta po izbiri in osebni treningi – cena je odvisna od izbrane karte in števila treningov, ki pa se prilagodi glede na sposobnosti

 • Prvi  mesec: s prehransko svetovalko Mojco Cepuš se pogovorite in vam strokovno svetovanje ter izdela jedilnik za 11 dni. Nato vas vsak teden pregleda in oceni vaš napredek.Naredite začetne meritve in pričnete z osebnimi treningi glede na vaše sposobnosti.
 • Drugi in tretji mesec: z Mojca naredite korekcije jedilnika, vas tedensko pregleda in oceni napredek, svetuje in prilagaja prehrano. Naredimo vmesne meritve in nadaljujemo z osebni treningi in postopno dodajmo ostale športne aktivnosti.

HUJŠANJE POD STROKOVNIM VODSTVOM  –  Befit prehranski coaching

Pri svojem delu dajemo zelo veliko poudarka na oseben odnos. Dobri rezultati, 33 % večji uspeh kot je povprečna uspešnost podobnih programov pripisujem ravno osebnem – coaching pristopu. 

Izkušnje kažejo, da je ključ do uspeha na katerem koli področju v življenju in tako tudi na področju hujšanja ali optimizacije zdravja predvsem v vztrajanju pri dobrih odločitvah, ki ste jih sprejeli za dosego vaših ciljev. Ker se tega dobro zavedamo, vam v svoji ponudbi nudimo celosten pristop k izgubljanju teže, izboljšanju zdravja ali krepitvi vašega splošnega počutja. Celosten coaching pristop zajema delo z osebnim svetovalcem za prehrano in sestavo dietnih jedilnikov, ki so prilagojeni vam, vašemu dnevnemu ritmu, hrani, ki jo imate radi in seveda vašim ciljem.

Z vključitvijo v naš program imate zagotovljen neomejen dostop do prehranskega coachinga tudi po zaključku programa.

 Kaj pridobite s coaching programom? 

 • Izgubo kilogramov od 0,5 do 1 kg na teden. Povprečje vseh naših klientov je -0,8 kg na teden.

 • Pogovor in strokovno svetovanje.

 • Oceno tveganja za nastanek sodobnih kroničnih obolenj. 

 • Analizo in preusmeritev prehranjevalnih navad.

 • Pomoč pri postavitvi kratkoročnih in dolgoročnih ciljev.

 • Izdelava osebnega programa prehrane glede na vaše želje in zdravstveno stanje.

 • Tedenske preglede in oceno vašega napredka. 

 • Svetovanje glede športnih aktivnosti.

 • Vsakodnevni celodnevni dostop, ves čas trajanja programa do svetovalca preko tel. maila … za reševanje nepredvidenih težav.

 • Izobraževanje o temeljih in novih spoznanjih na področju prehrane.

 • Nadzor nad natančno izvedbo programa.

 • Spremembe programa glede na napredek ali vaše želje.

 • Profesionalni odnos, individualni pristop.

 • Praktična pomoč pri reorganizaciji prehranjevalnih navad (svetovanje o prehranskih artiklih, pomoč pri nakupu …).

 • Praktični nasveti in pomoč pri vzdrževanju teže.

BEFIT… TUDI OD DOMA

Če vam primanjkuje časa in bi želeli, da vas izbran prehranski svetovalec obišče na domu, nas kontaktirajte. V dogovoru z vami bomo oblikovali prav poseben program hujšanja, ki se bo odvijal na vašem domu ali delovnem mestu.

PRVI POSVET

Kateri pristop je za vaše hujšanje najbolj primeren najlažje ugotovimo skupaj, zato vas povabimo na prvi posvet!

Na prvem srečanju se bomo z vami natančno pogovorili o vaših željah, morebitnih pridruženih zdravstvenih težavah, pričakovanjih in ciljih. Predstavili vam bomo naš način dela in se pogovorili, kako bo potekalo sodelovanje. Namen prvega posveta je tudi vzpostaviti pristen odnos med svetovalcem in klientom. 

Po osnovnih meritvah sestave telesa s tehtnico Tanita  in izpolnjenih obrazcih o vašem splošnem počutju, prehranjevalnih navadah in zdravju vam ocenimo splošno zdravstveno stanje ter svetujemo primerne in v praksi preizkušene rešitve. Zabeležite si tudi okviren osnutek prehrane.

(Naknadno se lahko odločite za vam prilagojen 11-dnevni prehranski načrt, ki vam ga pošljemo v predogled in naknadno dodelamo po vašem okusu).

V praksi se je kot najbolj učinkovita izkazala izbira paketa individualnih srečanj, na katerih vam predamo v praksi uporabno znanje, ki vam tudi po zaključku programa omogoča sprejemanje zdravih odločitev in vzdrževanje teže.

Na srečanjih sproti spremljamo vaše rezultate in vnaprej oblikujemo načrt prehrane ob raznih dogodkih (npr. rojstni dnevi, prazniki, potovanja,…). Čas, ki ga potrebujemo za korenito spremembo prehranjevalnih navad, je odvisen od cilja, ki ste si ga zadali. Začetni paket običajno traja tri do pet mesecev, trajanje individualno prilagodimo. 

Kaj potrebujete za prvi posvet?

 • Dnevnik (optimalno 5 dni) vaših prehranjevalnih navad (beležite si vse, kar pojeste, spijete in ni voda). 

 • Nogavičke, ki jih boste lahko sezuli, da boste z golimi stopali stopili na tehtnico Tanita.

 • Pripravljenost za dolgoročno spremembo prehranjevalnih navad, osnutek cilja, ki ga nato oblikujemo skupaj.

Vsekakor se trudimo, da so jedilniki kar najbolj prilagojeni vašemu okusu in prehranskim navadam. Kaj menijo o jedilnikih nekatere naše zadovoljne stranke, si lahko preberete na “mnenja zadovoljnih strank”.

Naše diete so sestavljene po spodaj opisanih principih. Možna so odstopanja glede na vaše želje, potrebe in zdravstveno stanje. Najprej pa poskrbimo za ustrezno število obrokov, to je običajno 5 na dan.

TOP FIT ZAKLJUČEK  2023
Vabljeni, da se nam pridružite v petek, 15. decembra, od 19:00 dalje v bistroju Top Fit.
______
Prijave na skupinske vadbe so vedno obvezne na https://topfit.ipoint.si. Vadba se izvaja ob udeležbi 6-ih udeleženev (max. 29)

Ekipa Top-Fit