POGOSTA VPRAŠANJA – TOP-FIT Celje

Ob vpisu na recepciji najprej izpolnIte vpisni list z osnovnimi podatki, potem pa skupaj izberemo karto, ki je najbolj primerna vašim željam. Mladi, ki še niso dopolnili 16 let, morajo ob vpisu priti v spremstvu odgovorne osebe, ki podpiše izjavo o uporabi fitnesa na lastno odgovornost.

V ponudbi imamo kombinirane karte in fitnes karte.

Ne, enkratni obisk  je 10€ in se kasneje odšteje  ob nakupu mesečne karte v roku 14 dni od obiska.

Seveda. Ob plačilu z gotovino vsi prejmete 5% popust. Gotovinski popust je edini popust, ki se sešteva z drugimi  popusti!  Brezposelni/upokojenci prejmejo še dodatnih 10% popusta, drugi družinski član (oba z aktivno karto) prejme 5% popust, tretji družinski član (vsi trije z aktivno karto) pa 10% popust.

Da, kar pomeni, da vam ni treba čakati na začetek meseca, saj vse mesečne karte veljajo 30 dni od dneva nakupa. Po dogovoru je možno, da karta začne veljati od dogovorjenega datuma/prvega obiska.

Karto se da zamrzniti  za 1 mesec samo ob sklenitvi letne pogodbe. Mesečnih kart ni mogoče zamrzniti in jih načeloma ni možno podaljšati, izjema so le izostanki ob daljši bolezni/poškodbi z zdravniškim potrdilom.

Da, obisk izven termina karte je možen ob doplačilu 2€.

Poleg fitnesa in vseh skupinskih vadb,  je v plačilu karte vštet predstavitveni trening v fitnesu (kjer vam naš inštruktor predstavi fitnes naprave in pravilno izvajanje) in sestava programa (glede na vaše želje in cilje). Nov program vam ponovno sestavimo ob nakupu naslednje mesečne karte.

Obisk savne ni mogoč z večino mesečnih kart, lahko pa kupite mesečno neomejeno karto + savna in si s tem zagotovite neomejen obisk savne.

Vadbe z doplačilom 2,5€ so vadbe, pri katerih je potrebna posebna priprava dvorane (Hot joga) ali pa vadba poteka v zelo majhni skupini, program pa je narejen za vsako uro posebej (Funkcionalna vadba). Pri večini vadb z doplačilom  inštruktor ne izvaja vaj, ampak se posveti vadečim.

Letna članarina 16€ se plača ob vpisu in kasneje 1x letno. V njo je všteta izdelava magnetne kartice in možnost koriščenja ugodnosti pri naših poslovnih partnerjih.

BONITETE ZA ČLANE

ROSSI SPORT: 15% popust na vse izdelke.

PASJI SALON TAČKA: 10% popust na vse storitve.

BELLADONNA center bioresonance: 10% popust na bioresonančno diagnostiko telesa.

Trgovina BL SPORT: 13% popust na kolesa in 15% popust na tekstil in opremo.

AVTOKOZMETIKA BLATNIK: 10% popust na vse storitve.

THERMANA LAŠKO: 10% popust na kopanje in kopanje+ savna (razen vikendi in večerne akcije) ter 10% popust na vse wellness in zdravstvene storitve.

Plačilo članarine oprostimo le ob krajšem obisku v Sloveniji/Celju (službena potovanja, turisti) in ob nakupu tedenske ali dvotedenske karte.

Seveda, v centru imamo ločene moške in ženske garderobe in tuše v vseh garderobah.

Okoli centra je veliko število parkirnih prostorov, za stavbo pa imamo tudi veliko parkirišče. 

Nekatere vadbe so omejene na število udeležencev. Ob teh vadbah imate na urniku opozorilo, na kakšen način se morate prijaviti. Če se ne prijavite, se lahko zgodi, da pridete v center in je skupina polna. Ob odpovedi vadbe vas zaradi  neprijave  prav tako  ne moremo obvestiti. Prijave lahko vedno uredite na recepciji ob obisku ali po telefonu, najlažje pa je vse urediti preko ipoint.si. Tam se registrirate kot nov uporabnik z email naslovom, ki ste ga vpisali na vpisnem listu in si sami določite geslo. Na svojem profilu boste lahko pogledali, do kdaj vam velja članarina in karta, se prijavljali/odjavljali od vadb in imeli dostop do morebitnih sprememb na urniku.

Na vadbo se je morate odjaviti najmanj dve uri pred začetkom. S tem se pri določenih vadbah (ATX, Hot joga, Funkcionalna vadba) izognete izgubi obiska na kuponu.

Da se ura vadbe izvede, je potrebna udeležba vsaj 6-ih udeležencev. Pri vadbah na prijavo lahko ob premalem številu vadbo odpovemo, pri ostalih pa se včasih zgodi, da odpadejo pred začetkom. Urnik se spreminja glede na obisk in letne čase, s tem pa se trudimo, da so na urniku samo aktualne vadbe, ki se v večini vedno izvajajo.

V fitnesu je obvezna uporaba brisače (možna je izposoja na recepciji za 2€). Poleg tega potrebujete čisto obutev, športno opremo in steklenico vode ali druge tekočine.

Prijave na skupinske vadbe so vedno obvezne na https://topfit.ipoint.si. Vadba se izvaja ob udeležbi 6-ih udeleženev (max. 29)

Ekipa Top-Fit