POGOSTA VPRAŠANJA – TOP-FIT Celje

Ob vpisu na recepciji najprej izpolnIte vpisni list z osnovnimi podatki, potem pa skupaj izberemo karto, ki je najbolj primerna vašim željam. Mladi, ki še niso dopolnili 16 let, morajo ob vpisu priti v spremstvu odgovorne osebe, ki podpiše izjavo o uporabi fitnesa na lastno odgovornost.

Ne, vse naše karte so kombinirane, kar pomeni, da veljajo za fitnes ali skupinske vadbe.

Ne, enkratni obisk  je 10€ in se kasneje odšteje  ob nakupu mesečne karte v roku 14 dni od obiska.

Seveda. Ob plačilu z gotovino vsi prejmete 5% popust. Gotovinski popust je edini popust, ki se sešteva z drugimi  popusti!  Brezposelni/dijaki/študenti prejmejo še dodatni 10% popusta, drugi družinski član (oba z aktivno karto) prejme 5% popust, tretji družinski član (vsi trije z aktivno karto) pa 10% popust.

Da, kar pomeni, da vam ni treba čakati na začetek meseca, saj vse mesečne karte veljajo 30 dni od dneva nakupa. Po dogovoru je možno, da karta začne veljati od dogovorjenega datuma/prvega obiska.

Karto se da zamrzniti  za 1 mesec samo ob sklenitvi letne pogodbe. Mesečnih kart ni mogoče zamrzniti in jih načeloma ni možno podaljšati, izjema so le izostanki ob daljši bolezni/poškodbi z zdravniškim potrdilom.

Da, obisk izven termina karte je možen ob doplačilu 2€.

Poleg fitnesa in vseh skupinskih vadb,  je v plačilu karte vštet predstavitveni trening v fitnesu (kjer vam naš inštruktor predstavi fitnes naprave in pravilno izvajanje) in sestava programa (glede na vaše želje in cilje). Nov program vam ponovno sestavimo ob nakupu naslednje mesečne karte.

Obisk savne ni mogoč z večino mesečnih kart, lahko pa kupite mesečno neomejeno karto + savna in si s tem zagotovite neomejen obisk savne.

Vadbe z doplačilom 2,5€ so vadbe, pri katerih je potrebna posebna priprava dvorane (Hot joga) ali pa vadba poteka v zelo majhni skupini, program pa je narejen za vsako uro posebej (Funkcionalna vadba in Vadba za mobilnost). Pri večini vadb z doplačilom  inštruktor ne izvaja vaj, ampak se posveti vadečim.

Letna članarina 16€ se plača ob vpisu in kasneje 1x letno. V njo je všteta izdelava magnetne kartice in možnost koriščenja ugodnosti pri naših poslovnih partnerjih.

BONITETE ZA ČLANE

ROSSI SPORT: 15% popust na vse izdelke.

PASJI SALON TAČKA: 10% popust na vse storitve.

BELLADONNA center bioresonance: 10% popust na bioresonančno diagnostiko telesa.

Trgovina BL SPORT: 13% popust na kolesa in 15% popust na tekstil in opremo.

AVTOKOZMETIKA BLATNIK: 10% popust na vse storitve.

THERMANA LAŠKO: 10% popust na kopanje in kopanje+ savna (razen vikendi in večerne akcije) ter 10% popust na vse wellness in zdravstvene storitve.

Plačilo članarine oprostimo le ob krajšem obisku v Sloveniji/Celju (službena potovanja, turisti) in ob nakupu tedenske ali dvotedenske karte.

Seveda, v centru imamo ločene moške in ženske garderobe in tuše v vseh garderobah.

Okoli centra je veliko število parkirnih prostorov, za stavbo pa imamo tudi veliko parkirišče. 

Nekatere vadbe so omejene na število udeležencev. Ob teh vadbah imate na urniku opozorilo, na kakšen način se morate prijaviti. Če se ne prijavite, se lahko zgodi, da pridete v center in je skupina polna. Ob odpovedi vadbe vas zaradi  neprijave  prav tako  ne moremo obvestiti. Prijave lahko vedno uredite na recepciji ob obisku ali po telefonu, najlažje pa je vse urediti preko ipoint.si. Tam se registrirate kot nov uporabnik z email naslovom, ki ste ga vpisali na vpisnem listu in si sami določite geslo. Na svojem profilu boste lahko pogledali, do kdaj vam velja članarina in karta, se prijavljali/odjavljali od vadb in imeli dostop do morebitnih sprememb na urniku.

Na vadbo se je morate odjaviti najmanj dve uri pred začetkom. S tem se pri določenih vadbah (ATX, Hot joga, Funkcionalna vadba, Vadba za mobilnost) izognete izgubi obiska na kuponu.

Da se ura vadbe izvede, je potrebna udeležba vsaj 4-ih udeležencev. Pri vadbah na prijavo lahko ob premalem številu vadbo odpovemo, pri ostalih pa se včasih zgodi, da odpadejo pred začetkom. Urnik se spreminja glede na obisk in letne čase, s tem pa se trudimo, da so na urniku samo aktualne vadbe, ki se v večini vedno izvajajo.

V fitnesu je obvezna uporaba brisače (možna je izposoja na recepciji za 2€). Poleg tega potrebujete čisto obutev, športno opremo in steklenico vode ali druge tekočine.

Topfitovci!⠀

⠀Top-Fit je s ponedeljkom, 12. 4. 20221 ponovno odprt!☺️

TOP-FIT team želi zagotoviti varno in prijetno okolje za vadbo, zato moramo upoštevati naslednja priporočila:⠀⠀
⠀⠀
– skupinske vodene vadbe se bodo izvajali v manjših skupinah . Urnik bo objavljen na naših socialnih omrežjih in na ipoint-u;⠀⠀
– število vadečih na skupinskih vadbah bo omejeno skladno z vladno odredbo, zato bo potrebna predhodna rezervacija vadbenega termina na telefon 040 50 20 60 ali preko ipointa, rezervira se lahko en termin v naprej;⠀⠀
– vsi, ki fitnes obiskujete na prenosne karte, si morate mesto rezervirati tako za vadbe kot za fitnes;⠀
– če se želite v fitnes na novo vpisati, pokličite na recepcijo, kjer bodo uredili vašo rezervacijo;⠀
– priporočamo, da na vadbo pridete že oblečeni v športna oblačila in se pri nas le preobujete;⠀⠀
– tuši so v uporabi, a jih načeloma odsvetujemo;⠀⠀
– v garderobi se lahko naenkrat zadržuje samo 1 oseba;⠀
– ves čas, razen neposredno med vadbo, uporabljamo zaščitno masko;⠀⠀
– za obisk fitnesa niso potrebne predhodne rezervacije;⠀
– vedno držite razdaljo 5 m do ostalih vadečih in v ta namen uporabljajte naprave tako, da je zasedena vsaka druga naprava;⠀⠀
– po uporabi vsako napravo in pripomočke razkužite;⠀⠀
– s seboj imejte dve brisači, od tega eno veliko za čez naprave;⠀⠀
– po vadbi čimprej zapustite dvorano in potem tudi center (prosim ne zadržujte se na recepciji). Proteine ali kavo vam lahko pripravimo »to go«.⠀⠀
⠀⠀
LEPO PROSIMO ZA DOSLEDNO SPOŠTOVANJE PRIPOROČIL, DA S TEM PREPREČIMO ŠIRJENJE VIRUSA. LE TAKO BOMO ČIMPREJ LAHKO VADILI IN SE DRUŽILI V POLNEM OBSEGU.⠀⠀
⠀⠀
Vsako noč celoten center dezinficiramo z UVC ozonskimi lučmi, ki zagotavljajo sterilnost prostorov.⠀⠀
⠀⠀
Vse karte, ki so bile veljavne na dan zaprtja, so bile podaljšane za čas zaprtja in se ponovno aktivirajo z 12.2.2021.⠀
Za vsa vprašanja in rezervacijo na termine se obrnite na recepcijo.😘⠀
⠀⠀
Hvala za potrpljenje.⠀

Vaš Topfit team💛🖤⠀