GRIT – TOP-FIT Celje

Les Mills GRIT Strength je 30 minutni visoko intenzivni intervalni trening (HIIT), s katerim boš na novo spoznal meje svojih sposobnosti. S kompleksnimi vajami z utežmi, kot so počepi, izpadni koraki, nalogi in potiski ter vajami eksplozivnosti kot so skoki in poskoki, boš dosegel najvišje obrate.

Nagrada za trud bo športno, atletsko telo, moč, vzdržljivost in telesna pripravljenost na nivoju najboljših športnikov, kalorije pa bodo puhtele iz tebe še do 48 ur po zaključenem treningu.

Si pripravljen iti “all out”?

Je vadba primerna za začetnike? Da.

Se pri vadbi uporabljajo pripomočki? Da, uteži.

Je potrebno doplačilo? Ne.

Posebnosti: Ne.

Hitrost in eksplozivnost še nikoli nista bili tako kul. Ti in tvoja ekipa, motivacijski coach in 30 minut je formula za uspeh visoko intenzivnega intervalnega treninga (HIIT) brez dodatne opreme.

Prve minute bodo intenzivne, sredina treninga bo “za umret”, na koncu pa le eno vprašanje: “Kdaj lahko ponovim?”. GRIT Cardio je top, še bolj top pa so aktivirana hitra mišična vlakna, pospešeno kurjenje maščobe in pospešena poraba kalorij tudi po treningu.

30 minut časa je vse, kar moraš vložiti. Si zraven?

Je vadba primerna za začetnike? Da.

Se pri vadbi uporabljajo pripomočki? Ne.

Je potrebno doplačilo? Ne.

Posebnosti: Ne.

30 minutni visoko intenzivni intervalni trening (HIIT) po vzoru kondicijskih treningov vrhunskih športnikov, ustvarjen za to, da ti postaneš najboljši.

Raznolikost GRITa Athletic ne pozna meja. Vaje z lastno težo, z dodatnimi utežmi in stepom, navdihnjene z različnimi športi, kot so atletika, košarka, ameriški nogomet, smučanje in drugi, bodo poskrbele za najvišjo hitrost, agilnost, moč in eksplozivnost.

You’ll never know what hiit you!

Je vadba primerna za začetnike? Da.

Se pri vadbi uporabljajo pripomočki? Da, uteži.

Je potrebno doplačilo? Ne.

Posebnosti: Ne.

TOP FIT ZAKLJUČEK  2023
Vabljeni, da se nam pridružite v petek, 15. decembra, od 19:00 dalje v bistroju Top Fit.
______
Prijave na skupinske vadbe so vedno obvezne na https://topfit.ipoint.si. Vadba se izvaja ob udeležbi 6-ih udeleženev (max. 29)

Ekipa Top-Fit