ONLINE TRENINGI – TOP-FIT Celje

Hej!

Top-Fit team se vam končno javlja, na žalost trenutno le digitalno.

Med prvo karanteno je naše druženje potekalo preko Youtube-a, kjer smo vam posneli obilo posnetkov najrazličnejših vadb.

Med to drugo karanteno pa smo se odločili za drugačen pristop. Ker vsi pogrešamo drug drugega in si že res želimo srečanja v živo, smo za vas pripravili online treninge.

Kako torej vse to poteka?

 1. Za udeležbo na online treningih ni potrebno biti član Top-Fita!
 2. Vsi treningi bodo potekali po urniku, 2x na dan s pavzo ob sobotah. Večino vadb bodo vodile Kaja, Ula in Nataša.
 3. Pred začetkom vadbe boste prejeli link do Zoom sestanka. Za udeležbo se morate torej prijaviti na zoom.us (ali si downloadati njihov app). Prijava je brezplačna in enostavna za uporabo.
 4. Vse vadbe se bodo izvajale ne glede na število udeležencev. Treniramo torej v vsakem primeru in vam ni treba skrbeti, da bi ura odpadla.
 5. Večina vadb je prilagojena treniranju v stanovanju, inštruktor bo z vami med 40-60 minut. Za izvajanje Body Pumpa potrebujete set uteži, za Peach Booty plan pa elastiko, čeprav se da trening narediti tudi brez nje. Za vse ostale vadbe priporočamo blazino, športno obutev in oblačila ter steklenico vode.
 6. Cena mesečne karte je 45,00€. Karta začne veljati z dnevom nakupa in velja 30 dni. Z njo imate dostop do prav VSEH vadb na urniku. Ko karta poteče, si jo morate ponovno aktivirati, s prijavo se nič ne vežete. Prav tako se nam lahko pridružite kdaj koli želite. V primeru odprtja fitnesa se bo karta nadaljevala pri obisku Top-Fit fitnes centra.

Vabimo vas, da si ogledate urnik spodaj.

Kako pa se prijavite?

 1. Najprej izpolnite spodnjo prijavnico, kjer nam zaupate nekaj svojih podatkov in izberete način plačila.
 2. Če ste izbrali plačilo s Paypalom boste usmerjeni na Paypal stran. Če ste izbrali plačilo s kreditno kartico, boste usmerjeni na stran, kjer boste vnesli podatke vaše kreditne kartice. Če pa izberete bančno plačilo, nam plačilo nakažite na:  Športno društvo Top-Fit, Ipavčeva ulica 22, 3000 Celje, TRR: SI56 34000-1015590073, sklic je datum plačila (npr. SI00 30112020), za namen pa vpišite ONLINE TRENINGI.

Po prijavi boste začeli prejemati linke do vadb, vsak dan ob 18.00 in 19.00.

To je to, za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo preko emaila, Facebooka in Instagrama.

Upamo, da se vidimo v čimvečjem številu. <3

  TOP FIT ZAKLJUČEK  2023
  Vabljeni, da se nam pridružite v petek, 15. decembra, od 19:00 dalje v bistroju Top Fit.
  ______
  Prijave na skupinske vadbe so vedno obvezne na https://topfit.ipoint.si. Vadba se izvaja ob udeležbi 6-ih udeleženev (max. 29)

  Ekipa Top-Fit