PROJEKT FABFIT – TOP-FIT Celje
»Z novim letom pa res začnem!«

Zveni znano?

Koliko let je že preteklo, od kar si si prvič zadala to zaobljubo? Začetek januarja je bil vedno obetaven, držala si se diete in redno telovadila, potem pa si sčasoma popustila pri obeh in odnehala. Sledila sta pomlad in poletje, kjer zaradi nezadovoljstva s svojim izgledom nisi nosila vseh lepih oblekic in kopalk, ki si jih videla v izložbah. Minila je jesen in spet je tu novo leto.

Imaš zadosti sama sebe in neizpolnjenih zaobljub? Si pripravljena, da letos uresničiš vse?

Zate imamo dobro novico!

Top-Fit, se je kot vodilni center za zdravje in rekreacijo v Celju, povezal z Dr. Fabjanom iz Medical Group Fabjan v projektu FABFIT.  V Top-Fitu ti bo naša ekipa pripravila 3-mesečni program, ki bo prilagojen vsaki posameznici posebej in bo vseboval vse potrebno za popolno preobrazbo, nutricionistka Mojca Cepuš pa ti bo pripravila jedilnik, ki bo prilagojen tvojim željam, potrebam in življenjskemu stilu. Ker  ljudje bolj uspešno uresničimo svoje cilje, ko imamo za to obljubljeno nagrado, bo Dr. Matic Fabjan najbolj uspešni udeleženki za nagrado ponudil:

BREZPLAČNI LEPOTNI POSEG!

Tako je! Lahko si boš izbrala katerokoli storitev Medical Group Fabjan, kjer ponujajo rešitve na področju estetske kirurgije, zobozdravstva, dermatologije, žilne kirurgije in ginekologije.

Celotno ponudbo lahko prečekiraš tudi na njihovi strani: http://www.medicalfabjan.si.

Poleg nagrade zmagovalki, pa nam je Dr. Fabjan obljubil, da boste prav vse udeleženke prejele lep popust, če se po zaključku projekta odločite za katero od storitev 😉

Verjetno te zanima, kakšni so pogoji za udeležbo v programu FABFIT?

Vse udeleženke morate biti polnoletne in pripravljene, da uresničite svoje sanje, ter s tem svetu pokažete svojo novo podobo.

Paket projekta FABFIT vsebuje:

  • 3 – mesečno neomejeno karto za fitnes in skupinske vadbe v fitnesu Top-Fit
  • Individualni načrt vadbe v fitnesu in na skupinskih vadbah
  • Prehranski načrt, prilagojen  življenjskemu stilu in ciljem narejen s strani nutricionistke Mojce Cepuš
  • 1x tedenska vodena vadba namenjena le udeleženkam FABFIT projekta
  • 1x tedensko osebni trening z izbranim osebnim trenerjem
  • Podpora, motivacija in nasveti strokovne ekipe Top-Fita, Mojce Cepuš in Medical Group Fabjan
  • Zagotovljen popust pri izbiri katerekoli storitve, ki jo ponuja Medical Group Fabjan

 

Lanskoletne udeleženke FABFIT projekta
Brankina izkušnja s FABFIT projektom

 

Vrednost celotnega paketa FABFIT je 1.046,00 €, a smo ga za dodatno motivacijo zate znižali na 793,40 € ( le 264,40 € / mesec).

(Plačilo je potrebno v enkratnem znesku, obročno plačevanje je možno s kreditno kartico, ki omogoča obročno plačevanje). FABFIT paket lahko plačate tudi s turističnim bonom in BON21.

Prijave zbiramo na recepciji Top-Fit!

Začnemo 17. januarja, spremljajte nas na naših socialnih omrežjih!

Prijave na skupinske vadbe so vedno obvezne na https://topfit.ipoint.si. Vadba se izvaja ob udeležbi 6-ih udeleženev (max. 29)

Ekipa Top-Fit